Paparan Terbaik Gunakan Resolusi 1024 X 768 
Pentadbiran
Guru
Kakitangan
Pusat Sumber (PSS)
Carta & Info PSS
Carta Makmal Komputer
Info Makmal Komputer
Kurikulum
Carta Organisasi
Murid & Kelas
Markah Periksa
Keputusan UPSR
HEM
Carta Organisasi
Displin & Pengawas
Unit Kaunseling
Kokurikulum
Carta Organisasi
Unit Beruniform
Kelab & Persatuan
Sukan & Permainan
Rumah Sukan
Senarai Kejayaan
Lain-Lain
Album Sekolah
Anugerah Kecemerlangan
Aktiviti & Gambar Terkini
Kalendar Persekolahn
Buku Pelawat
Download
Koleksi Video
Kaunter Pertanyaan

 

 

 
 
 

:: PEPERIKSAAN OTI ::


Peperiksaan OTI adalah peperiksaan yang dijalankan beberapa kali di dalam setahun. Soalan-soalan direka oleh suatu kumpulan yang dikenali AKRAM dibawah keloloaan Jabatan Pendidikan Negeri Terengganu. Kumpulan yang menggangotai AKRAM ini terdiri daripada pemeriksa kertas UPSR dan juga guru-guru pakar serta berpengalaman dalam bidang masing-masing.

Di negeri Terengganu, setiap peperiksaan OTI ini diselaraskan dari segi masa dan juga kertas soalan. Soalan-soalan ini adalah mengikut piawaian peperiksaan sebenar bagi membiasakan diri pelajar di negeri Terengganu. Markah-markah pula akan dihantar kepada JPNT.

 

Di sini, pengguna boleh melihat keputusan setiap peperiksaan OTI yang dikehendaki. Maklumat disimpan dalam bentuk Microsoft Excel. Bagi melihat keputusan, pengguna dikehendaki klik pada kelas yang dikehendaki.

 

:: Tahun 2010 ::

 
Nama
Tarikh
Kelas (Klik Dibawah)
Peperiksaan OTI 1
MAC 2010
 
 

:: Tahun 2009::


Nama
Tarikh
Kelas (Klik Dibawah)
Peperiksaan Akhir Tahun
November 2009
 
 
 
 

:: Tahun 2007 ::

 
Nama
Tarikh
Kelas (Klik Dibawah)
Peperiksaan Akhir Tahun
24 - 30/10/2007
 
Harap bersabar jika sedikit perlahan selepas klik pada menu diatas. Kelajuan bergantung kepada kelajuan internet anda. Jika keluar pop-up, sila tekan OK atau Open sahaja.. dan fail excel yang dibuka dilindungi oleh password. Pengguna hanya boleh melihat sahaja tanpa boleh mengubah apa-apa kandungan fail tersebut.
....
 
 
....

 

 
 
 
Pihak pentadbiran webmaster SK Seberang Marang adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini serta tidak boleh ditafsirkan sebagai ejen kepada, ataupun laman ataupun syarikat yang dipautkan ataupun disyorkan oleh SK Seberang Marang
@Hak Cipta Terpelihara. SK Seberang Marang, 21600, Marang, Terengganu